lauantai 21. toukokuuta 2016

Ihan uusia juttuja

Pari viimeistä viikkoa enää opiskelijana. Sitten se on ohi. Lakki on tilattu ja tänään soviteltiin mekkoja. Juhlavalmistelut ovat täydessä käynnissä. Sain itse päättää, mitä ruokaa ja millaista kakkua pitopalvelusta tilataan. Aika siistiä!! Ihanaa on myöskin se, että juhliini meille kotiin on tulossa tosi monta minulle tärkeää ihmistä elämäni varrelta. Kiitos kaikille jo etukäteen!

Tämä loppukevät on ollut jo aika pitkälle tätä taiteilijan työn toistakin puolta. On tehty CV:tä ja on tehty portfoliota jne. Ja sitten on ollut nuo kaksi näyttelyä, joista kerroin jo aiemmin täällä blogissani.
Näyttelyiden avajaiset sekä Lahden Galleria uusikipinässä että Helsingin Art Kaarisillassa olivat ihan succee. Julkisuutta on saatu mediassa ihan kiitettävästi.

Keväällä hain Vantaan taitelilijaseuran jäsenyyttä. Seurassa toimii n. 100 eri taiteen aloja edustavaa taiteilijaa. Ja arvatkaapa mitä!!!! Minä sain tässä pari viikkoa sitten postia: Tervetuloa Vantaan taiteilijaseuran jäseneksi! Olen niin onnellinen, että minua arvostetaan nyt työesittelyjeni perusteella ihan oikeissa taiteilijapiireissä täällä kotikunnassani. Siitä avautuu varmasti jatkossa ponnahduslauta taiteilijayhteyksiin ja näyttelyiden järjestämisiin. Itse asiassa hain jo koko ensi lukuvuoden kestävää näyttelyä (5 kpl näyttelyitä/ 10 viikkoa kerrallaan). Saapa nähdä onnistaako.

Tässä muutama kuva Helsingin Art Kaarisillan Paljas maa kasvaa - näyttelyn avajaisista to 28.4.2016

Mun maalaus: Feenix -lintu

Galleria Art Kaarisilta, Hki Sanomatalo
Meidän näyttely: Paljas maa kasvaa

Minä :D

Avajaisjuhlallisuuksia Paljas maa kasvaa -näyttelyssä

Minä ja pari opiskelukaveriani:
Samuli Laurila Tampereelta ja Minna Nilsson Lahdesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti