torstai 21. huhtikuuta 2016

Viimeiset kuukaudet opiskelijana

Nyt tämä valmistumisen aika alkaa olla ihan oikeasti käsillä, ja lopputyönäyttelyt myös! HUI!! Tähän asti sitä on vaan suunniteltu... Ensi viikolla aletaan ripustella maalauksia Gallerioihin Lahdessa ja Helsingissä. Jännittää kyllä vähän.  Oikeastaan jännittää aika tavalla tämä kaikki valmistumiseen liittyvä. Olen myös hakenut jäsenyyttä Vantaan taiteilijaseurasta. Siitäkin päätetään tulevana sunnuntaina. Paljon asioita tähän taiteilijaelämään liittyen. Mutta kai se on pääasia, että maalaaminen jatkuu. Se on mun juttu. Muut asiat tulevat sitten siinä rinnalla, tai mukana, tai seassa :):)

Mä päätin aloittaa näyttelyihin valmistautumiset ihmettelemällä, että mitä laittaisin päälleni noihin virallisiin avajaisiin: ti 26.4. Lahdessa Galleria Uusi Kipinä ja to 28.4. Helsingissä Galleria Art Kaarisilta. Katsokaa viralliset kutsut tästä mun blogin "Näyttelyt" -sivulta!

Millekäs teidän mielestä näyttäisi tällaiset asuvalinnat? Lahteen ajattelin laittaa päälle vaaleanpunaista farkkujen kanssa ja Hesaan vähän virallisempaa, eli kesäinen, merihenkinen raita-jakku.



 
 

Näillä mennään! Käykää kurkkaamassa nuo kutsut Lahden näyttelyyn ja Helsingin näyttelyyn tuolta Näyttelyt -sivultani.

Ihanaa kevättä kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti